Toalettnätverk för katastrofhjälp

I toalettvagnen finns fyra toalettrum och den kan dras med bil. För närvarande äger 20 kommuner det genom folkmobilisering. Den borde transporteras till Noto nu. Borgmästaren i Fuji fungerar som representant för det kommunala samarbetet. I Fuji finns Koyama Rehabiliteringssjukhus. Omedelbart pågår samråd med staden för att placera en toalettvagn på sjukhuset. Det kostar mellan 12 och 15 miljoner yen för en. Det kan dock också hyras ut för festivaler. Vanligtvis kan den placeras i parker. Vagnen har hjul och är lätt att dra men dyr. I kostnadsavseende är containerhus billigare. Nyligen har några människor bott i containerhus som semesterbostäder. Nyligen har det varit kontinuerliga samråd om att använda containerhus i katastroftider. I stället för att förlita sig på bidrag övervägs om det kan vara livskraftigt som ett privat företag genom att överväga regelbunden användning. Mitt förslag är att hyra ut toalettcontainrar som strandhus, skidorter och parker regelbundet och transportera dem till katastrofområden vid katastrofer. Målen är företag som tillverkar containerhus, stora byggföretag och policyforskningsinstitut. Jag tror det är svårt att göra det till en lönsam verksamhet. Åtminstone bör ansträngningar göras för att få subventioner för katastrofprevention för ungefär hälften av det, jag rådde. Hur är det med Thunderbird som också äger katastrofresponscontainerhus genom folkmobilisering? Regelbunden lagring kan göras på Thunderbird-medlemsjukhusanläggningar. Frivilliga bör organiseras i formationer för att uppnå resultat. För det krävs campingbilar, husvagnar och containerhus. En backupbas behövs för deras underhåll. Stödnätverk för sjukhus och vårdinrättningar behöver förstärkas ytterligare. Koyama G Health Design Network grundades för detta ändamål.

Pulsoximeter: 96, 97, 97 Kroppstemperatur: 36.7 Blodsocker: 165

Mobil era
Koyama G VD Koyama Yasunari

KOYAMA GINZA Dagbok

Posted by user