Stjärnväg – Reumatisk Pinocchio

I går gick jag på konserten på Cascade Hall i Ichibancho, Chiyoda-ku. Urvalet av jazzinspirerad musik på piano och sång passade mig bra. Hallen är som ett slott av betong och marmor, byggt under bubblan. Det är egentligen en mångsidig lokal i källaren, inte en ren konsertsal, men akustiken är fantastisk. Det var länge sedan jag hörde levande musik. Jag tänkte att det kanske var på grund av att det var mycket publik som ljudet lät så bra. Konserter där fansen samlas skapar en hög grad av empati. Jag har alltid tänkt så, men den här gången funderade jag på om det var för att musiken verkligen ekade fysiskt mellan betongen och de mjuka människorna. Det är en dålig vana hos mig att tolka konst som barnens fysik. Man borde ta hänsyn till publikens klädsel när man designar en konsertsal. Skillnaden i ljudkvalitet mellan 1800-talets formella klädsel och dagens mer avslappnade klädsel hos publiken kan vara enorm. Den sista låten var “Wish Upon a Star". Det var nostalgiskt. Jag minns att jag förr brukade önska mig den låten när de frågade om önskelåtar på sjukhusets konserter. Även vuxna gråter till den här låten, precis som barn. Önskningar tycks gå i uppfyllelse även utan att man ber om det. Man borde ha fått en fridfull sömn efter det, men det är tungt att vakna i morse. Jag är trött, det är kallt och min rygg värker. Är det brist på motion eller för mycket utförda knäböj? Den tjocka Pinocchio verkar som en äldre patient med reumatism.

Din dröm i hjärtat till den glittrande stjärnan Kommer att gå i uppfyllelse om du ber

Alla genomlider ensamma Sorgsna nätter

Jag bestämde mig för att spela den här musiken under min fars födelsedagskryssning den 20 augusti på Tokyo Bay. Det är inte så att det här är en låt som väcker minnen. Minnen kommer jag fortfarande att skapa. Tillsammans med mina vänner från Kohyama. Ingen är ensam. Det ska bli en kryssning genom livet där man känner så.

Pulsoximeter 97/98/98
Kroppstemperatur 36,4 Blodsocker 166

Önskar återhämtning av de katastrofdrabbade områdena

CEO of Koyama G, Yasunari Koyama

KOYAMA GINZA Dagbok

Posted by user